Προσφορά σε ηλιακούς θερμοσίφωνες

Εδώ θα βρείς Ηλιακούς Θερμοσίφωνες στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

✓ Με γραπτή Εγγύηση 25 Έτη στους Επιλεκτικούς Συλλέκτες Τιτανίου Χαλκού Νέας Γενιάς και 10 Έτη στο Μπόιλερ Duro Glass Titanium!

Με άμεση παράδοση και τοποθέτηση.

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Duro Glass Τιτανίου Διπλής Επισμάλτωσης με Αντιδιαβρωτική Προστασία κατά DIN4753 Titanium Δοκιμασμένο σε Πίεση 18atm.

Με μια Μόνο Ρομποτική Ραφή Συγκόλλησης! Μεγαλύτερη Αντοχή στην Διάβρωση στον Χρόνο, με την Εγγύηση Ποιότητας Αμιγώς Ελληνικών Εργοστασίων, με πάνω από 42 έτη Εμπειρίας στην Παραγωγή και Εξαγωγή Ηλιακών Συστημάτων Ενέργειας και ✓ Διάθεση τόσο στην Διεθνή όσο και στην Εγχώρια Αγορά. Λαμαρίνα Ντεκαπέ και Όχι Μαύρη Υποδεέστερη.

✓ Duro Επισμάλτωση με κατάλληλο Πάχος ως η Καλύτερη Μέθοδος Επισμάλτωσης απέναντι στη Διάβρωση.

Κατάλληλη για Πόσιμο Νερό Χωρίς Ρωγμές στην Διάρκεια του Χρόνου!

Παρέχονται όλες οι Πιστοποιήσεις Διεθνείς και Εγχώριες!

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες της SOLEN φημίζονται για την μεγάλη διάρκεια ζωής τους και την απόδοσή τους. Κατασκευάζονται στη Ελλάδα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα κάνει ταχύτατη απόσβεση τιμής και είναι μια επένδυση για το νοικοκυριό σας. Το κλίμα της Ελλάδας και η ηλιοφάνεια βοηθάει στο να έχετε άφθονο ζεστό νερό όλο το χρόνο. Την ώρα που η αναζήτηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών σε παγκόσμιο επίπεδο, επενδύστε στην πιο παραδοσιακή μορφή ενέργειας της χώρας μας, στην ηλιακή. Με τα Ηλιακά Συστήματα Solen εξασφαλίζετε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Επιλέξτε μοντέλο και χωρητικότητα σε λίτρα και εκμεταλλευτείτετις προσφορές ηλιακών θερμοσίφωνων Solen σήμερα.

 Επικοινωνήστε μαζί μας στο

21 6070 4780

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προιόντα ή τις υπηρεσίες μας;